Regnbågen

Ovan Regnbågen

 regebohell

 
divflwr

 Blue Lilly-Mae Of Kingly Shine (Laika)

Född: 2007-09-13  Död: 2015-04-22

Husses älskade lilla blåa flicka, en omplacering från Tyskland kom hit ganska illa behandlad men fann sin trygghet omedelbart hos sin älskdade husse.  Hon klarade sin mentalbeskrivning endast för att husse var med. Hon litade på allt han sa och bad henne om.

Tyvärr fick hon inga valpar då hon hade en missbildning , det hade varit underbart med en liten valp efter henne nu....

I September 2014 bröt hon benet och trots upprepade operationer blev det aldrig bra.

Vi planerade för en sista operation men hon fick en mycket kraftig livmoderinflammation som kullkastade planerna helt.

Vår underbara Veterinär på kliniken  Prima Liv ville inte utsätta henne för mer lidande, eftersom ingen kunde garantera att hennes ben skulle kunna användas mer. Så vi fick ge upp trots allt vi kämpat för i 8 månader.

Livet blir aldrig mer detsamma.  Hon var en sådan vän man bara får en gång i livet.

Vi saknar henne och hennes bästa kompis Strimma saknar henne.

Vi hoppas så att hon mår bra nu och kan springa lös o fri på de evigt gröna ängarna utan smärta.

Sov gott lilla vackra blåa, snälla, vänliga, tålmodiga  Laika, önskar så vi kunde komma upp och hämta ner dig igen.  

Husse o matte

 

laika20husse

laika0forsta_maj14

Laikahuv20100308 

 

 

divflwr 

Echuca Cool Kimmy Echo Of A Legend"Kimmy"

           Född: 2004-07-24  Död: 2014-08-18 Efter en lång tids pina har hon äntligen fått ro min lilla älskade collietant. En tjej som gett oss så mycket glädje och som har lämnat många härliga valpar efter sig. Hundar som har ett fantastiskt temprament och som skänker sina ägare lycka o glädje. Visst har det varit både sorg o glädje men minns henne mest som en glad o pigg kompis som var med på allt.  Hemma har vi nu hennes dotter som fyller 8 år i December och vi hoppas hon ska hålla i många år ännu. Sov i ro min lilla gulletös, vi glömmer dig aldrig, mitt knä är tomt om kvällarna eftersom du alltid fanns där när vi satt o tittade på TV. Vet att du har det bättre där du är nu. Önskar så jag fick hålla om dig en gång till..... Varför går åren så fort? Saknar dig mitt hjärta

 

 Angla_Kimmy20131006

kimmy 02 110827

 divflwr 

Get It Up Of The Bunyeroo Valley "Katie"

      Född: 2013-02-01  Död: 2013-09-04

Du var för god för denna världen lilla gumman. Sov i ro helt utan smärta äntligen.... Förlåt för att vi inte förstod hur ont du hade. Saknar dig så trots den lilla tid vi fick tillsammans.  

 

 Katie200420130902

 divflwr

Such Zigline´s Mums-Mums  "Melissa"

Född: 2001-04-14  Död: 2012-10-04

Så har min älskade lilla bruna tös , vår stamtik lämnat oss för alltid. Hon var en liten tjej men med en mycket stor personlighet som visste vad hon ville. Hon var med mig överallt de första åren eftersom hon var först och det älskade hon verkligen. Utställningarna var hennes stor ”grej” hon showade vart hon än kom och gjorde succe överallt. Alla som mötte henne blev förälskade i henne. Hon lämnar ett mycket stort tomrum efter sig trots sin storlek. Tur att vi har både barn, barnbarn och barnbarns barn här hemma efter henne, det är vi tacksamma för, för då lever hon vidare genom dem. Sov i ro mitt lilla ”bruna monster” som du alltid kallades. Ledsen matte...         

 

 Melissa20100104

 divflwr

Sontinis Minette "Uffa"

Född: 1996-03-26  Död: 2011-12-19

Den 19/12 2011 nästan 16 år gammal slutade vår lilla älskade papillon Uffa  att leva. Hon fick en hjärnblödning på morgonen och det fanns ingenting annat för oss att göra än att säga farväl . Det var ett tungt beslut efter att få ha henne i så många år. Hon var en mycket stor personlighet som alla charmades av och hon lämnade ett stort mörk hål efter sig. Vi kommer att sakna hennes sällskap vid bordet, detta var ju hennes självklara plats när vi hade främmande och när vi åt själva.  Livet blev lite  fattigare utan henne, men vi är så tacksamma att få ha lärt känna denna underbara lilla hunden. Tack till Inger Sondell kennel Sontinis för att vi fick förtroendet att ta hem henne den sommaren för så många år sedan. Hon har glatt oss på så många sätt.  Sov i ro lilla gumman vi saknar dig så....

 

  Sontinis20Minetter

 Sontinis20Minette_P3260004

 

 divflwr 

Dagsljus East Of Eden "Py"

Född: 1998-05-05
  Död: 2011-04-12

I kväll fick Dagsljus East Of Eden (Py) sluta sina dagar och resa hem till mor o syskon. Hon har varit sjuk en lång tid och vi har haft svårt att ta det sista beslutet eftersom hon bar sina sjukdomar med stoiskt lugn.  Hon var vår sista egenuppfödda phalene som nu har gått ur tiden. Hon var en fantastisk tik som valpade lätt och tog väl hand om sina barn. Hon var en mycket speciell liten tjej som var med på allt och var alltid glad o snäll. Om hon skulle  fått vara i livet skulle hon ha  fyllt 13 år den 5 maj.... Tack lilla gumman för all tid vi fick med dig vi kommer alltid att sakna dig. Dina släktingar står säkert o väntar på andra sidan regnbågsbron.

 

 Eden2020Py

  divflwr

Washoe Golden Love Child Of Sweden "Kayleigh"

Född: 2009-04-15  Död: 2010-10-13

Lilla Kayleigh du fick en mycket lång resa från USA till Tyskland och från Tyskland till Sverige. Det blev alldeles för mycket för dina redan svaga nerver, med facit i hand skulle du ha fått stanna i USA. Vi försökte med allt som stod i vår makt för att få dig trygg men det var förgäves. Du var ju så rädd för allt och alla. Främmande människor gick du aldrig fram till och det var knappt att vi fick röra vid dig. Enda gången du kände dig någorlunda  trygg och glad var inne på vår tomt med dina vänner runt om dig. Inne var du alltid rädd, hur vi än gjorde. Till sist kunde vi bara göra en sak för att du skulle slippa din rädsla.    Kan bara säga Förlåt vännen för att du fick utstå allt detta alldeles i onödan. Hoppas att du har det bättre nu på andra sidan regnbågen.

 

 Kayleigh20101009

 divflwr 

Dagsljus Adorable Amy (Alicia)

Född: 1997-05-28  Död: 2010-11-03

 

Alicia vår första collietjej som föddes hos oss, har nu lämnat oss nästan 13 och ett halvt år gammal.

Hennes kropp ville inte längre och Hon fick somna in i husses famn.

Alicia var flockens givna Alfa tik I alla år, men förra året lämnade hon över Till Kimmys dotter Strimma. Hon verkade helt nöjd med att få slippa ansvaret.  

Spring fri lilla gumman på de evigt gröna ängarna. Du fattas oss.......

 

  Alica20100521

 

 divflwr

Dagsljus Empress Edwina"Tjorven"         Född: 1998-05-05  Död: 2010-08-23          

 

 Tjorven_jpg02

 divflwr 

Angel

                           Född 25/5 1992  

Vi har mist ännu en liten familjemedlem nämligen

Furzefield Little Blue Angel

Hon lämnade oss efter längre tids sjukdom.

Spring fri lilla Angel du är saknad både av oss och av din kompis Nurmi.

 

 hast20ivinterpals

 divflwr 

                  Nattljus TomTom                         "Tompa"         Född: 1995-04-27  Död: 2008-04-29           Tisdagen den 29 april fick kennelns förste "valp" sluta sina dagar 13 år gammal efter en längre tids sjukdom. Nattljus TomTom eller Tompa som han alltid fick heta. Han kom ur en kull på tre som vi fick ha förmånen att se dagens ljus efter vår fodertik Nattljus Prusiluskan. Därför hade han inte vårt kennelnamn. Men vår lille gosse blev han i allafall och far till 3 kullar valpar. Sov gott lille Tompa och hälsa din lilla  mamma, som  reste i förväg för 5 års sedan, vi är säkra på att  hon står på andra sidan och väntar på dig.

 

 Tompa

divflwr 

Budkavlens Running into Daylight (Zobia)  Född: 1999-11-17 Död: 2007-12-03

Hennes namn stämde så väl, för visst sprang hon in i mitt hjärta redan som valp, det var nåt visst med hela hennes väsen. Det blev så tomt efter dig lilla gumman, hoppas att du får rikligt med tuggben där du är nu, det bästa du visste. Sov gott min älskade lilla Afghan flicka.

 

 Zobia20huvudbild202005

 divflwr 

Lassie's Copyright to Dagsljus "Winnie"Född: 2005-10-21 Död: 2007-07-25

Så här vill vi minnas lilla  princessan och virrpannan  (kärt barn har många namn) Winnie innan hon blev sjuk. Vår  älskade lilla guldflicka Lassies Copyright to Dagsljus som idag den 25/7  fick somna in endast 21 månader gammal, i en sjukdom som vi försökte slåss emot i 11 mån. Men som vi till sist fick se oss besegrade av. Farväl min lilla tös du gav så mycket den lilla tid vi fick ha dig. Nu har du fått ro och springer med de andra på andra sidan regnbågsbron.Tack till den underbaraste uppfödaren som finns som har stöttat oss hela tiden och som även fanns med när det blev jobbigt. Du är guld värd !

 

 Winnie20huvud

 divflwr 

Birk

Min älskade shetlandsponny Birk, som endast 8 år gammal, fick sluta sina plågor idag, på grund av svår fång. Tack min underbara lilla häst för allt du gav den korta tid jag fick ha dig. Snällare och mildare varelse fanns nog inte. Du var antagligen för god för denna världen? Här blev så tomt efter dig. Nu får du äta så mycket grönt gräs du vill.... Maj 2006

 

birk2huv 

  divflwr

Angeleye`s X-otic Pearl "Kelly"

Född: 2003 -- Död: 2004  

Lilla Kelly det var ju inte meningen att du skulle bli så gammal tydligen. Men inte trodde vi att du skulle ryckas bort så tidigt och inte så dramatiskt . Det stämmer det man säger: Bilar är hårda men hundar är mjuka. Sov gott lilla gumman nu kan inget skrämma dig mer.  

 

 kelly_9man1

divflwr 

Nattljus Prusiluskan "Luskan"

1992 -- 2003

S 67518/92 Ögon UA, PL UA 1 CERT

Mor till 17 valpar på 3 kullar

Tack lilla gumman för alla åren vi fick ha dig. Du fattas oss.

 

luskan1 

 divflwr 

Zigline`s Love In Blue "Iziz"

2000 -- 2003

S 15840/2000 Blue merle Måttlig CRD, HD- A, MH-testad.

2 Cert, 1 Cacib, 1 BIM.

Iziz blev utställd 8 gånger som valp och resultaten har blivit fina: 7 BIR,  2 BIG, & 1 BIS placering

Vi miste dig alldeles för tidigt efter en lång sjukdomskamp som vi förlorade. Vi kommer alltid att minnas dig, vår lilla vackra blåa flicka. 

 

iziz_huvud2

 

 divflwr